Καριέρες ζωής

Μια καριέρα σας στη Novo Nordisk είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή θέση εργασίας. Είναι μια ευκαιρία να βελτιώσετε τις ζωές εκατομμυρίων ατόμων που ζουν με κάποια σοβαρή χρόνια πάθηση.

Είτε είστε κομμάτι του εφοδιαστικής αλυσίδας σε παγκόσμιο επίπεδο, είτε είστε ανάμεσα σε αυτούς που ανακαλύπτουν την επόμενη καινοτομία σε ένα από τα τέσσερα ερευνητικά κέντρα αιχμής, η εργασία στην εταιρεία μας θα σας αλλάξει τη ζωή.

Είμαστε περήφανα μια εταιρεία με αποστολή να διασφαλίσουμε ότι τα άτομα που ζουν με κάποια χρόνια πάθηση μπορούν να έχουν μια γεμάτη και φυσιολογική ζωή. Εκατομμύρια άνθρωποι στηρίζονται σε εμάς.

Εμπνεόμαστε από τη ζωή και όλες τις εκφάνσεις της, τα πάνω και τα κάτω της, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις. Από τους συναδέλφους μας στο εργαστήριο, οι οποίοι δουλεύουν για να αλλάξουν τις ζωές ανθρώπων μέσω πρωτοποριακών θεραπευτικών αγωγών, μέχρι τους

συναδέλφους μας που βάζουν τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των διαδικασιών και δουλεύουν για την επιμήκυνση της ζωής του πλανήτη μας, η αποστολή για τη βελτίωση της ζωής βρίσκεται πίσω από κάθε δράση μας.

Η αλλαγή είναι μια σταθερά - αλλαγή στον τρόπο ζωής, στην τεχνολογία, ολική αλλαγή. Στη Novo Nordisk δεν περιμένουμε την αλλαγή. Την οδηγούμε εμείς.

Είμαστε μια δυναμική εταιρία σε μια ακόμα πιο δυναμική βιομηχανία και γνωρίζουμε ότι αυτό που μας έχει κάνει να είμαστε αυτοί που είμαστε σήμερα δεν εξασφαλίζει την επιτυχία για το μέλλον.

Για το λόγο αυτό, συνέχεια ωθούμαστε να βελτιώνουμε τον τρόπο που λειτουργίας μας και τις ζωές των ασθενών τις οποίες υπηρετούμε, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που να ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Για να το πετύχουμε αυτό, λειτουργούμε με διευρυμένους ορίζοντες και πειραματιζόμαστε, προσπαθώντας για το βέλτιστο χωρίς εμμονές για τελειότητα.

Εκτιμούμε τους εργαζόμενους μας για τις εξαιρετικές τους ικανότητες, το περιβάλλον από το οποίο προέρχονται και τις προοπτικές που φέρνουν στην εταιρία. Δουλεύουμε συνεχώς για να αναδείξουμε τα καλύτερα σημεία των ανθρώπων μας, προσφέροντας ευκαιρίες εξέλιξης και δημιουργώντας ένα περιβάλλον κινητικότητας μέσα στην εταιρία. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον για να δουλεύει κανείς.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθάνεται ο καθένας που δουλεύει στην εταιρία δυνατός, και σαν εργαζόμενος και σαν άτομο. Πρέπει όλοι να έχουμε την δυνατότητα γρήγορης δράσης, λήψης αποφάσεων και ευελιξίας.

Ξεκινώντας μια καριέρα στην εταιρία μας, θα καταλάβετε τη διαφορά από την αρχή. Μια αίσθηση έμπνευσης που προέρχεται από μια κοινή πίστη για θετική αλλαγή στους ανθρώπους, τις οικογένειες και τις κοινότητες παντού, και η οποία αποτελεί συλλογική δουλειά. Βασιζόμαστε στη δυναμική ομάδας και τη συνεργασία των παραπάνω από 64.000 εργαζομένων μας.

Στο παραπάνω βίντεο γνωρίστε τη Marie Darting, μία επιστήμονα της ομάδας μας, και μάθετε περισσότερα για τη δουλειά της ως επιστήμων στην παρασκευή φαρμάκων, την οπτική της για τα σχέδια ανάπτυξης και την επίδραση που αισθάνεται ότι έχει η δουλειά της σε άτομα που ζουν με χρόνιες παθήσεις.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1923 και σήμερα είμαστε μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, με έδρα λίγο πιο έξω από την Κοπεγχάγη, στη Δανία.

Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε την αλλαγή για να νικήσουμε το σακχαρώδη διαβήτη και άλλες σοβαρές χρόνιες παθήσεις, όπως η παχυσαρκία και σπάνιες διαταραχές του αίματος. Το προσπαθούμε μέσω επιστημονικών καινοτομιών, διευρύνοντας την πρόσβαση στα φάρμακα μας και δουλεύοντας για την πρόληψη και τις ποικίλες θεραπευτικές επιλογές.

Με περίπου 100 χρόνια εμπειρίας, ένα από τα μεγαλύτερα προϊοντικά χαρτοφυλάκια για το σακχαρώδη διαβήτη στη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και μια βραβευμένη γραμμή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων, η επιτυχία μας βασίζεται στις εταιρικές μας αξίες στον Τρόπο Διοίκησης της Novo Nordisk.

Μάθετε περισσότερα για το ποιοι είμαστε.