Για να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας εκτός της διαδικασίας αίτησης, θα πρέπει να επιλέξετε κάποια θέση εργασίας στον ιστότοπο και να κάνετε κλικ στο Αίτηση Τώρα . Α φού κάνετε κλικ στο Αίτηση Τώρα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα με τις θέσεις εργασίας όπου μπορείτε να επιλέξετε το Προβολή Προφίλ από την επάνω μπάρα μενού, να κάνετε είσοδο και μετά να επιλέξετε από το μενού Αιτούμενες θέσεις .

Μετά την είσοδο σας θα μπορείτε να δείτε τη θέση/τις θέσεις για την οποία έχετε κάνει αίτηση, την αίτηση/τις αιτήσεις και την κατάσταση της αίτησης/των αιτήσεων σας.

Αφού μπείτε στο προφίλ σας, θα μεταφερθείτε στην οθόνη του προφίλ υποψηφίου όπου μπορείτε να επιλέξετε Τα έγγραφα μου .

Μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας από κάποια συσκευή, το DropΒox ή το Google Drive. Σημειώστε ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα αρχείο βιογραφικού κάθε φορά στο σύστημα μας.

Το τμήμα Εύρεσης Ταλέντων θα εξετάσει το βιογραφικό σας και το ενδιαφέρον σε σχέση με τις απαιτήσεις της θέσης. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον για να προχωρήσετε στη διαδικασία, ένας εκπρόσωπος του τμήματος Εύρεσης Ταλέντων της Novo Nordisk θα επικοινωνήσει μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση της αίτησης σας με την πλοήγηση στο Προβολή Προφίλ και επιλέγοντας Αιτούμενες Θέσεις.

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αίτησης σας αφού κάνετε είσοδο στο σύστημα και επιλέξετε Προβολή Προφίλ και μετά Αιτούμενες Θέσεις .