Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικές ή επιτακτικές από ότι είναι σήμερα.

 

Η αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας, η βιομηχανοποίηση και η αστικοποίηση απειλούν όχι μόνο τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, αλλά και την υγεία των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Κάθε χρόνο χρησιμοποιούνται δισεκατομμύρια λίτρα νερού και μεγάλες ποσότητες ενέργειας και πόρων για την παρασκευή φαρμάκων. Οι εκπομπές CO2 συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικά στα μέσα μεταφοράς.

Διανέμουμε εκατοντάδες εκατομμύρια φιαλίδια και ενέσεις στυλό στα άτομα που τα έχουν ανάγκη και η ζήτηση για τις φαρμακευτικές αγωγές μας που σώζουν ζωές αυξάνεται. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αλλά μετά τη χρήση τα περισσότερα καταλήγουν σε χωματερές.

Αυτό μας βάζει στην πρώτη γραμμή μερικών από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά θέματα: κλιματική αλλαγή, ανεπάρκεια νερού και πόρων, ρύπανση και πλαστικά απόβλητα.

Για να δείξουμε το δρόμο και να είμαστε στο μέτωπο της περιβαλλοντικής προσαρμογής, έχουμε μια έντονη και διευρυμένη εταιρική προσέγγιση για την επίλυση περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Έχουμε υιοθετήσει μια νέα περιβαλλοντική στρατηγική, με σκοπό τη μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Η στρατηγική μας μάς προκαλεί να βρούμε νέους τρόπους για το σχεδιασμό προϊόντων που θα μπορούν να ανακυκλωθούν ή να επαναχρησιμοποιηθούν, να διαφοροποιήσουμε την επιχείρηση μας ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την κατανάλωση και τα απορρίμματα και να δουλέψουμε με προμηθευτές που μοιράζονται τον ίδιο σκοπό με εμάς.

Κάνουμε ήδη τα πρώτα βήματα προς τη μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση. Συνεχίζουμε, όμως, να ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε περισσότερα. Πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις θα δοθούν όταν προσαρμόσουμε την επιχείρηση μας σε μια κυκλική νοοτροπία, η οποία θα έχει βρει τρόπο να επαναχρησιμοποιεί τα υλικά και τα προϊόντα μας.

Μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

Σχεδιασμός φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων

Συνεργασία με προμηθευτές που μοιράζονται το μυαλό μας

Σήμερα, δουλεύουμε με συνεργάτες σε 25 μεγάλες πόλεις παγκοσμίως για την προώθηση της πρόληψης παθήσεων μέσω της εκπαίδευσης και των επί τόπου παρεμβάσεων.

Αυτές οι συνεργασίες είναι μέρος του προγράμματος μας «Πόλεις που Αλλάζουν το Σακχαρώδη Διαβήτη». Από το 2015, το πρόγραμμα αυτό κινητοποιεί πολλούς φορείς και έχει στόχο την αντιμετώπιση των εντεινόμενων ζητημάτων του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα για τους τρόπους που βελτιώνουμε την υγεία και την ευεξία στις πόλεις.