Όνομα *

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

e-mail *

Πρέπει να είναι έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Η τιμή πρέπει να είναι έγκυρο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μήνυμα *

Προσθέστε ένα μήνυμα

*

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Μετά από επεκτάσεις αρχείων επιτρέπονται .xls,.xlsx,.doc,.docx,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png {{crossValidationError['attachment'].crossValidationErrorMessage}}
Μπορείτε για παράδειγμα να επισυνάψετε εικόνες, αναφορές ή άλλα αρχεία που μπορεί να βοηθήσουν στην κατανόηση και επεξεργασία του παραπόνου σας. Όταν τα επισυνάψετε, παρακαλούμε να κάνετε λίγη υπομονή έως ότου καταχωρηθεί το αίτημα σας.

Δήλωση απορρήτου * *

Πρέπει να αποδεχτείτε την αποποίηση ευθυνών απορρήτου
reCAPTCHA verification required

Για να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας εκτός της διαδικασίας αίτησης, θα πρέπει να επιλέξετε κάποια θέση εργασίας στον ιστότοπο και να κάνετε κλικ στο Αίτηση Τώρα . Αφού κάνετε κλικ στο Αίτηση Τώρα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα με τις θέσεις εργασίας όπου μπορείτε να επιλέξετε το Προβολή Προφίλ από την πάνω μπάρα μενού, να κάνετε είσοδο και μετά να επιλέξετε στο μενού Αιτούμενες θέσεις .

Μετά την είσοδο σας θα μπορείτε να δείτε τη θέση/τις θέσεις για την οποία έχετε κάνει αίτηση, την αίτηση/τις αιτήσεις και την κατάσταση της αίτησης/των αιτήσεων σας.

Αφού μπείτε στο προφίλ σας, θα μεταφερθείτε στην οθόνη του προφίλ υποψηφίου όπου μπορείτε να επιλέξετε Τα έγγραφα μου.

Μπορείτε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας από κάποια συσκευή, το drop box ή το google drive. Σημειώστε ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα αρχείο βιογραφικού τη φορά στο σύστημα μας.

Το τμήμα Απόκτησης Ταλέντων θα εξετάσει το βιογραφικό σας και το ενδιαφέρον σε σχέση με τις απαιτήσεις της θέσης. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον για να προχωρήσετε στη διαδικασία, ένας εκπρόσωπος του τμήματος Απόκτησης Ταλέντων της Novo Nordisk θα επικοινωνήσει μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση της αίτησης σας με την πλοήγηση στο Προβολή Προφίλ και επιλέγοντας Αιτούμενες Θέσεις .

Μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αίτησης σας αφού κάνετε είσοδο στο σύστημα και επιλέξετε Προβολή Προφίλ και μετά Αιτούμενες Θέσεις.

Εάν χρησιμοποιείται προϊόντα της Novo Nordisk και έχετε ανεπιθύμητα συμβάντα ή παράπονα σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο GreeceCyprusSafety@novonordisk.com

 

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο infogr@novonordisk.com