Τελευταίες θέσεις εργασίας

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας εκτός της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, θα πρέπει να επιλέξετε μια θέση στην ιστοσελίδα και να κάνετεκλικ στο κουμπί Εφαρμογή τώρα .  Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή τώρα θα δρομολογηθείτε στη σελίδα θέσης όπου μπορείτε να επιλέξετε Προβολή προφίλ από την επάνω γραμμή μενού, να συνδεθείτε και να ανοίξετε το ακορντεόν "Εφαρμοσμένες εργασίες".

Αφού συνδεθείτε, θα μπορείτε να προβάλετε τις θέσεις στις οποίες έχετε υποβάλει αίτηση, να προβάλετε τις εφαρμογές σας και την κατάσταση των εφαρμογών σας.

Αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας, θα μεταφερθείτε στην οθόνη προφίλ υποψηφίων, όπου μπορείτε να επιλέξετε Τα έγγραφά μου.

Εδώ μπορείτε να ανεβάσετε από μια συσκευή, drop box ή google drive.  Σημείωση, μπορείτε να διατηρήσετε μόνο ένα βιογραφικό σημείωμα στο αρχείο κάθε φορά.

Η Απόκτηση Ταλέντων θα εξετάσει το βιογραφικό σας και το ενδιαφέρον σας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του ρόλου.  Εάν υπάρχει ενδιαφέρον να προχωρήσετε στη διαδικασία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας από έναν αντιπρόσωπο της Novo Nordisk Talent Acquisition σχετικά με τα επόμενα βήματα.

Ως υπενθύμιση, μπορείτε πάντα να προβάλετε την κατάσταση της εφαρμογής σας, μεταβαίνοντας στην επιλογή Προβολή προφίλ και επιλέγοντας Εφαρμοσμένες εργασίες.

Μπορείτε πάντα να δείτε την κατάσταση της αίτησής σας μόλις συνδεθείτε στο και επιλέξτε Προβολή προφίλ και επιλέγοντας "Εφαρμοσμένες εργασίες".