Οι ενημερώσεις μας στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19

Στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η δέσμευση μας απέναντι στους ασθενείς, τους εργαζομένους μας και τις κοινότητες που δρούμε, παραμένει αμετάβλητη. Θα συνεχίσουμε την προμήθεια φαρμάκων στα άτομα που ζουν με διαβήτη και άλλες σοβαρές, χρόνιες ασθένειες, θα διαφυλάξουμε την υγεία των εργαζομένων μας και θα αναλάβουμε δράσεις για την υποστήριξη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο εργάζεται για την καταπολέμηση του COVID-19.

Κάθε μέρα εγείρονται νέα ερωτήματα και ανησυχίες και θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την προμήθεια των φαρμάκων μας, να παρέχουμε απαντήσεις για όσα άτομα τα λαμβάνουν και να υποδείξουμε όλους τους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρία μας.

 

(Τελευταία ενημέρωση 30 Μαρτίου 2020)

 


Device assembly production, Hillerød, Denmark

 

Η συνεχής προμήθεια ζωτικών φαρμάκων

Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο θέμα ως προς τις προμήθειες. Καθώς είμαστε καλά προετοιμασμένοι για καταστάσεις όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε, έχουμε μια πολιτική αποθεμάτων που διασφαλίζει τη διανομή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς εμπορευόμαστε φάρμακα ζωτικής σημασίας, από τα οποία εξαρτώνται καθημερινά ασθενείς σε παγκόσμια κλίμακα.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι υγειονομικές αρχές και τα φαρμακεία κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας ζωτικών φαρμάκων κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα αποθέματά μας κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να μοιραζόμαστε τις ενημερώσεις μας.

Αν έχετε απορίες ή ανησυχίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Male wearing protection mask looking out the window

 

Άτομα που ζουν με διαβήτη και άλλες σοβαρές, χρόνιες ασθένειες

Αν εσείς, ή κάποιος/α που γνωρίζετε, ζει με διαβήτη, παχυσαρκία ή κάποια άλλη σοβαρή, χρόνια ασθένεια, σίγουρα θα υπάρχει ανησυχία. Επειδή σε πολλούς από εμάς έχει ζητηθεί να μείνουμε σπίτι, εγείρονται πολλές ερωτήσεις σχετικά με σωματικά και διανοητικά θέματα.

Αυτές οι εξαιρετικές περιστάσεις εγείρουν ερωτήματα για τη σωματική και διανοητική υγεία, κατά την περίοδο που διανύουμε.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας συμβουλές και προτάσεις που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσες.

Μάθετε για τη διαχείριση του διαβήτη στην περίοδο του κοροναϊού

Μάθετε για τον COVID-19 και την παχυσαρκία


Novo Nordisk employees from our production wearing safety masks

 

Συμβολή στην αντιμετώπιση του COVID-19

Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία, τους πόρους και τo παγκόσμιο βεληνεκές μας ώστε να συμβάλλουμε στις ερευνητικές προσπάθειες και να υποστηρίξουμε την παροχή των απαραίτητων φαρμακευτικών προμηθειών.

Καθώς συνεχίζουν να προκύπτουν νέα θέματα, δουλεύουμε σε στενή συνεργασία με τις αρχές και τους διεθνείς οργανισμούς που αντιμετωπίζουν την πανδημία του COVID-19.

Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε όπου μπορούμε και εστιάζουμε στη διατήρηση των προμηθειών μας στα φάρμακα ζωτικής σημασίας για άτομα που ζουν με σοβαρές, χρόνιες ασθένειες.

Δείτε τις δράσεις και τη συνεισφορά μας

 


Pharmacy, drawer with medicine

 

Φροντίδα των εργαζομένων

Για να προστατέψουμε την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας, έχουμε ζητήσει από όλους τους εργαζομένους, εξαιρουμένων εκείνων που δουλεύουν στην παραγωγή, να δουλεύουν από το σπίτι μέχρι να δοθούν νεότερες οδηγίες.

Σε αυτές τις έκτακτες εργασιακές συνθήκες, έχουμε διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι έχουν την υποστήριξη μας για να παραμένουν ενεργοί, να δουλεύουν εργονομικά και να υιοθετήσουν ένα ψηφιακό περιβάλλον εργασίας.

Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κρατάμε τον αριθμό των εργαζομένων στις γραμμές παραγωγής όσο πιο χαμηλό γίνεται και εφαρμόζουμε τις προτεινόμενες πρακτικές τήρησης αποστάσεων, όταν βρισκόμαστε στο χώρο εργασίας. Στο χώρο εργασίας βρίσκονται μόνο όσοι υπάλληλοι δεν ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για τον COVID-19.

 Συχνές ερωτήσεις:
Σχετικά με τις δραστηριότητες μας και την εταιρία


Επικοινωνία

Σε εποχές όπως αυτή, θέλουμε να βοηθήσουμε στη διασαφήνιση τυχόν θεμάτων για τους παρόχους υγείας, τους ασθενείς, τους συνεργάτες και άλλα μέρη. Για οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

 

GR20NNG00009