Ο τρόπος διοίκησης της Novo Nordisk

Ο Τρόπος διοίκησης της Novo Nordisk δίνει τις κατευθύνσεις και εφαρμόζεται από όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Περιγράφει ποιοι είμαστε, τι θέλουμε να επιτύχουμε, πώς εργαζόμαστε και θέτει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση για την εταιρεία μας και τους υπαλλήλους της.

Ουσιαστικά είναι μια υπόσχεση που δίνουμε ο ένας στον άλλο και στους εταίρους μας εκτός της εταιρείας.

 


 
Ο Τρόπος  διοίκησης της Novo Nordisk είναι ο δικός μας τρόπος

Το 1923, οι Δανοί ιδρυτές μας ξεκίνησαν ένα ταξίδι για να αλλάξουν το διαβήτη.

Σήμερα, η εταιρεία απαριθμεί χιλιάδες εκατοντάδες εργαζομένους σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν το πάθος, τις δεξιότητες και τη δέσμευση να συνεχίσουν το ταξίδι αυτό για την πρόληψη, την αντιμετώπιση και τελικά τη θεραπεία του διαβήτη.

  • Φιλοδοξία μας είναι να ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στην αντιμετώπιση του διαβήτη.
  • Η βασική μας συμβολή είναι να ανακαλύπτουμε και να αναπτύσσουμε καινοτόμα βιολογικά φάρμακα και να τα καθιστούμε διαθέσιμα σε ασθενείς σε όλον τον κόσμο.
  • Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τις πιθανότητες στην περίπτωση της αιμορροφιλίας και άλλων σοβαρών χρόνιων παθήσεων στους τομείς που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
  • Η ανάπτυξη της επιχείρησής μας και η επίτευξη ανταγωνιστικών οικονομικών αποτελεσμάτων μας επιτρέπουν να βοηθούμε ασθενείς να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, να προσφέρουμε σημαντική απόδοση επένδυσης στους μετόχους μας και να συνεισφέρουμε στην τοπική κοινωνία.
  • Δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ σε ζητήματα ποιότητας και επιχειρηματικής δεοντολογίας.
  • Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία έγκειται στην εξισορρόπηση οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων - την ονομάζουμε «Αρχή του Τριπλού Αποτελέσματος».
  • Είμαστε ανοικτοί και ειλικρινείς, φιλόδοξοι και υπεύθυνοι και αντιμετωπίζουμε τον καθένα με σεβασμό.
  • Προσφέρουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους μας να κάνουν πράξη τις δυνατότητές τους.

Καθημερινά, πρέπει να κάνουμε δύσκολες επιλογές, με γνώμονα πάντα το τι είναι καλύτερο για τους ασθενείς, τους εργαζομένους και τους μετόχους μας μακροπρόθεσμα.

Αυτός είναι ο Τρόπος διοίκησης της Novo Nordisk.